tiistai 7. huhtikuuta 2009

Hotelli


Kuva hotellin ikkunan läpi 18. kerroksesta - huomaa hienot vesisäiliöt katolla

Pari sanaa tästä hotelista tähän väliin. Olemme siis Wyndham Garden Hotelissa (vaikka on vähän epäselvää miksi tämä on garden?). Hotelli on ihan siisti ja kohtuullisen matkan päästä kaikenlaisista paikoista - täällä kun pääsee joka paikkaan metrolla. Hotelli oli myös halpa, kun V bongasi sen jostain nettipalvelusta joka myi hotellien varaamatta jääneitä huoneita alennuksella. Ajatus oli, että yövytään vähän vähemmällä kun ei siellä hotellissa niin paljoa kuitenkaan tarvitse olla. Wyndhamit ovat ketjuna kuitenkin ihan hyvin varustettuja, perusturvallisia ja siistejä.

Tiesimme New Yorkisa kaikkien hotellihuopneiden olevan pieniä. Ja ovathan ne. Kyllä me ihan mahdumme, ei siinä mitään mutta vaikka tiesin asiasta etukäteen olin silti vähän ihmeissäni kun päsin huoneeseemme sisään. Varmaan ikinä ole ollut yksin työmatkoillakaan näin pienessä huoneessa :)

Siivous kuitenkin toimii, huoneessa on ihan ok vessa, pyyhkeet ovat paksuja ja puhtaita ja suihkusta tulee lämmintä vettä. Sänky on mukava ja seinässä on valtava taulutelkkari jota jopa katsoimme vähän eilen illalla kun ei jaksanut enää yhtään mitään. Ilmainen internet joka joskus toimii ja joskus ei, kuten nyt. Kirjoittelen tätä aikani kuluksi tekstieditorissa kun V nukkuu vielä. :)

Mutta se mikä ei toimi on aulapalvelut. Ne naiset aulassa ovat aina kypsän oloisia ja syöksyvät kyllä etsimään tietoa kun heiltä jotain kysyy, mutta ehdotukset ovat yleisesti ihan syvältä. Tämä on kyllä eka kerta kun aulaneidit ovat näin pihalla :) Kysyimme nimittäin tuossa sunnuntaina jotain kivaa dineriä tai muuta aamupalamestaa tästä läheltä jonne voisimme mennä käymään. He ehdottivat suoralta kädeltä Malibu dineriä. Sinne siis lähdimme.

Koko paikka toi mieleen 80-luvun lopun tv-sarjat. Ensin mieleen tuli lemmenlaiva. Malibu tosiaan ;) Sinänsä oli hassua istua kaikkien amerikkamummojen keskellä kuuntelemasa miten mummot latelivat tarjoilijoille että miten paljon paahtoleipää pitää paahtaa toiselta puolelta, millaista marmeladia sille tulee olla ja kuinka muna paistetaan, millaista maitoa kahviin ja niin edelleen. Loputtomia listoja epäilemättä niiltä ajoilta kun rouvat itse valmistivat “proper breakfast” keittiössä perheelleen.

Munakkaat olivat lähinnä kauheita. Kahvi oli ihan hauskasti kerroksissa kun se tarjottiin, mutta siihen se sitten loppuikin. Älkää menkö Malibu dineriin jos ette ehdottomasti halua jotain 80-luku takaisin vaikka mummoilla - kokemusta.

Musta tuntui, että mun munakkaassa oli hiekkaa. :(

Toinen missä aula ei osannut auttaa oli pesulan löytäminen kun V on ollut reissussa jo kolmatta viikkoa niin jotain pyykkiäkin olisi hyvä pestä. Aulan ohjeilla olisimme kävelleet 8 korttelia pyykkääjää etsien. Malibu dinerin lähellä, n. 1,5 korttelin päässä hotelista oli pesula jossa pestään 8 paunaa (olisiko se nelisen kiloa) pyykkiä 9 dollarilla ja risat, pyykeillä on jopa ilmainen nouto ja palautuspalvelu hotellille. Jep jep - tätäkään eivät siis tietenkään tienneet.

Lisää kitinää hotellista voisi aiheuttaa se, että täällä ei ole jääkaappia, ei jääpalakonetta ja aulassa on joku hämärä tila muttei siellä ole mitään baaria tai muutakaan järjellistä. Aamiainen ei kuulu hintaan, joten emme ole sitten menneet tuohon katsomaankaan millaista aamupalaa siellä olisi. Olemme kyllä yleensä lähteneet liikkeellekin niin myöhään että koko aamupala on jo aikaa ekspiroitunut :) Palvelujen tason silmälläpitäen en usko, että olemme menettäneet mitään suurempaa.

Nyt (kolmantena päivänä) alkaa vähitellen tuntua, että päähän piirtyy kuva mistä mitäkin löytyy ja tunne siitä, että kaikkea on vaan liikaa alkaa poistua.

2 kommenttia:

  1. Katselin kartalta ja ihan hyvä sijainti on kartalla. Oletteko muuten käyneet Brooklynissä? (jossa asuin Nykissä asuessani, Midwoodin alueella).Brooklynissä on paljon kivoja ruokapaikkoja. Esim. De Faran pizzeria jossa sairaan hyvät pizzat, ehkä Nykin parhaat.

    VastaaPoista
  2. No me kävimme siellä kasvitieteellisessä - ei sen kummemmin olla sinne ehditty. Meillä ei ole sellaista kattavaa suunnitelmaa, jotain kiintopisteitä tietysti joita haluaa nähdä ja sitten nuo ruokapaikat. Me mielellään syödään yvin, kun tänne asti on raahauduttu. :)

    VastaaPoista