maanantai 25. toukokuuta 2009

Pari ruokailua täältä Vaasaan


Olin kotimaanmatkailemassa viime viikolla - mikä varmasti osittain selittää tuota kokkausten vähäisyyttäkin. Ajattelin kuitenkin lyhyesti mainita, että Hämeenlinnassa perinteikäs Laurellin kahvila tarjosi ihania leivoksia mutta omituisen makuista lattea ja capucchinoa. Tunnelma oli mukava ja välitön niin, että paikkaa voi suositella kunhan pysyttelette tavallisessa kahvissa.

Toinen kiitoksen arvoinen paikka oli matkani määränpäässä yllättävästi Vaasan Rosso, jossa palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa. Ruokakin oli hyvää - ainakin se kelpasi loistavasti koko päivän toimistossa kahvikupillisen voimalla kirmanneelle matkalaiselle. Että tiedä häntä kuinka objektiivinen arvioni oli kun ruoka nenäni alle laskeutui. Ainakin se hävisi salaman nopeudella. :)

Pisteet myös paikalliselle Amarillolle jossa ruuhkan keskeltä minut ohjattiin ystävällisesti Rossoon kun en ymmärrettävästi halunnut jäädä Vaasaan kovin pitkäksi aikaa ruokailemaan.

Ylioppilas- ja muita juhla-asuja shoppaileville voin kertoa että vaikka kävelin vain pienen matkan keskustassa näin paljon ihania vaateliikkeitä - ihan erilaisia kuin olen nähnyt täällä etelässä. Eipä pöllömpää! (arvatkaapa vaatiko itsehillintää vaan kävellä ohi?)

Navigaattori muuten ennusti että Vaasasta ajaa Espooseen 5h 39 min enkä tiedä mistä se moisen aika-arvion nyppäsi. Se oli ainakin puolitoista tuntia väärässä enkä edes ajanut ylinopeutta. Hyvä niin, kotona oli kiva olla jo ennen pelkäämääni klo 22:a.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti